Büyükçekmece'de "Kadının Adı Var"

Büyükçekmece'de "Kadının Adı Var"
Kişisel gelişim semineri niteliği taşıyan etkinlikte konuşmacı olarak Eğitmen ve Yönetim Danışmanı Banu Özkan Tozluyurt, İlişki ve Aile Terapisti Ebru Tuay Üzümcü, Spiker ve TV Programcısı Özge Uzun mikrofonu eline aldı.

Büyükçekmece Belediyesi "Kadının Adı Var" isimli etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

Bilgi ve deneyimlerini dinleyicilere aktaran bu üç kadın, toplumdaki kadın erkek eşitsizliği üzerine yoğunlaşarak kendi yaşadıkları tecrübelerden nasıl ders çıkarttıklarını anlattı. "Kadın ve erkeğe

Kadınların farkındalığını göstermek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, "Sayın Başkanımız Dr. Hasan Akgün iş yoğunluğu nedeniyle bu güzel programa katılamadı fakat sizlere sevgi ve selamlarını yolladı. Bu üç güzel kadın kendi birikimlerini, kendi hayatlarına dair paylaşımlarını bizlere dakikalarca sundular. Ben çok keyif aldım. Başkanımız kadına çok değer veriyor. Bu tarz farkındalık yaratan projelere de her zaman ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyor. Ben şahsen çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bizim belediyemizde, yüzde 50'si kadın olan bir müdürlük, yüzde 50'si de başkan yardımcısı olan bir yapımız var. Yani başkanımız kadınlara çok değer veriyor. Yani Büyükçekmece'de kadının adı var" şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.