Büyükçekmece EMITT'in ilgi odağı oldu

Büyükçekmece EMITT'in ilgi odağı oldu
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMİTT 2015 Fuarı'nda bu yılda stand açan Büyükçekmece Belediyesi, ortaya koyduğu projelerle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

70 ülkeden 4 bin katılımcı

 

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 70 ülkeden 4 bin uluslararası katılımcının yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın  (EMİTT) açılışına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 3. bölge belediye başkanlarıyla birlikte katıldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nin standını belediye başkanlarıyla birlikte ziyaret eden Başkan Akgün, Büyükçekmece’nin kültür ve turizm alanının yanı sıra eğitim kenti olma yönünde hızlı ilerlediğini kaydetti. Örnek projelerini ulusal ve uluslararası alanda tanıtabilmek adına her yıl EMİTT Fuarı'na katıldıklarını dile getiren Başkan Akgün, “Büyükçekmece’nin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmayı hedeflediğimiz EMİTT Turizm Fuarı'nı  her açıdan çok önemsiyorum” dedi.

 

Valiler de Büyükçekmece standında

 

Büyükçekmece Belediyesi'nin standını ziyaret edenler arasında İstanbul Valisi Vasip Şahin ve eski vali Hüseyin Avni Mutlu'da vardı. Her iki vali ile bir süre sohbet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, daha sonra gün boyu fuardaki stantları gezdi.

Başkan Akgün, “Türkiye'nin dünyada daha iyi anlatılmasını sağlayan bu fuarın Büyükçekmece'de yapılması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Bu etkinliklerin geliştirilmesi, daha da ileriye götürülmesi için elimizden gelen katkıyı her zaman veriyoruz. 12. salonda yer alan ve Büyükçekmece’yi tanıtan standımıza herkesi bekliyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.