Büyükçekmece, yılın son ayında da kültür ve sanatta öncü

Büyükçekmece, yılın son ayında da kültür ve sanatta öncü
Kültür ve sanatta öncü kent olarak bilinen Büyükçekmece, yılın son ayında da kültür ve sanat etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Herkesin ilgi duyduğu ve yakından takip ettiği Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sanat etkinliklerinde Aralık ayında da çok sayıda konser, tiyatro ve resim sergisi yer alacak.


Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi ve Nejat Uygur Kültür Merkezi’nde yer alan kültür ve sanat etkinlikleri Aralık ayında da yediden yetmişe Büyükçekmecelilere ulaşacak. 

 

Kültür ve sanata verdiği değerle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik çok sayıda kültür ve sanat etkinliğinin yer aldığı Büyükçekmece Belediyesi’nin Kültür Merkezlerine siz sanatsever Büyükçekmecelilerimizi bekliyoruz” dedi.

Dr. Akgün,  “Şehirler fiziki açıdan ne kadar gelişmiş, ne kadar modern, ekonomik açıdan ne kadar zengin olurlarsa olsun, kültürel ve sanatsal açıdan zayıf kalmışsa orada hayat bir yönüyle yarım kalmış demektir” diye konuştu.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.