Büyükçekmeceli tiyatrocular sezonu noktaladı

Büyükçekmeceli tiyatrocular sezonu noktaladı
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Tiyatro Bölümlü öğrencileri, kendi hazırladıkları tiyatro oyunuyla sezonu noktaladılar.
Yıl boyunca aldıkları eğitim sonrasında kendi hazırladıkları oyunu büyük bir başarıyla sahneleyen öğrenciler tiyatroseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

60 öğrenci sahne aldı

Büyükçekmece Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Halk Akademisi Tiyatro Bölümü'nden 60 öğrenci, yılsonu tiyatro oyunlarıyla büyük beğeni topladı. Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro oyununu izleyen öğrencilerin anne ve babaları tarafından alkış yağmuruna tuttu. Miniklerin hazırladığı sezon finaline yoğun iş programı nedeniyle katılamayan Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yerine Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner katıldı.

"Sanat hayatın kendisidir"

Ali Üner; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün sevgi ve selamlarını ilerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer  verdi: "Bu zamana kadar Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Tiyatro Bölümü'nden binlerce öğrenci mezun oldu. Tiyatro eğitimi alan öğrenciler sadece bir sanat dalında kendilerini geliştirmiş olmuyor aynı zamanda kendi hayatlarında da çok olumlu gelişmeler gözleniyor. Bu açıdan sanat insan yaşamı açısından çok önemlidir. Sanat hayatın kendisidir. Eğitim kadromuz usta ve değerli hocalardan oluşuyor. Sahne tozunu yutan minikler ileride çok güzel yerlere geleceklerdir. Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin yetişmesine katkı sunan hocanız başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Sertifikaları dağıtıldı

Gecenin sonunda ise, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’ndeki Tiyatro Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalar dağıtılırken, eğitmenlerini de teşekkür belgesi dağıtıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.