Canın sağolsun Türkiyem sahnelendi

Canın sağolsun Türkiyem sahnelendi
Gazeteci Can Ataklı, 'Canın Sağolsun Türkiyem' adını verdiği tek kişilik gösterisini Büyükçekmece'de sergiledi.
Başarılı gösterisi ile Büyükçekmecelilerden tam not alan Ataklı, esprili bir dille anlattığı siyasi olaylarla hem izleyenleri tarihi bir yolculuğa çıkardı, hem de ortaya koyduğu performansla usta tiyatrocuları aratmadı.


Usta tiyatrocuları aratmadı


Araştırmacı, gazeteci ve televizyoncu Can Ataklı, ‘Canın Sağolsun Türkiyem’ adını verdiği tek kişilik politik gösterisini Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneledi.  3 saate yakın bir süre  sahnede kalan Ataklı, geçmişten günümüze anıları, siyasi kişileri, olayları ve bunlardan bazılarının bilinmeyen yönlerini esprili, kimi zaman heyecanlı, kimi zaman da hüzünlü bir tiyatro diliyle doğaçlama yaparak anlattı.


"Alkışlarla motive oluyorum"


Ataklı, oyun sonunda seyircileri selamlayarak; “ Sahneye her çıkışımda çok heyecanlı oluyorum. Ama seyircimin beni alkışlarla beni motive etmesi müthiş bir duygu. Bu sahnede beni daha da rahatlatıyor. Alkış sesini duyunca anlıyorum ki bir işi daha başardık” dedi. Programının yoğunluğu nedeniyle gösteriyi izleyemeyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün sevgi ve selamlarını ileten Belediye Başkan Yardımcısı Selami İnce, Ataklı'nın usta tiyatrocuları aratmayacak bir sahne performansı sergilediğini belirterek kendisini kutlayarak, çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.