Çatalca Rafet El Roman konseri ile coştu

Çatalca Rafet El Roman konseri ile coştu
Erguvan Festivali’ne Rafet El Roman konseri damga vurdu. Eski ve yeni albümlerinde yer alan, birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla bir ağızdan seslendiren sanatçı, müzikseverlere uzun süre unutulmayacak bir gece yaşattı.

Çatalca 18. Erguvan Festivali’nin üçüncü gününde sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman, seslendirdiği güzel parçalarla Çatalcalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Mehmetçik Meydanı doldu taştı

Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 18'ncisi düzenlenen Çatalca Erguvan Festivali, gün boyu ayrı etkinliklerle, gecesinde ise her biri birbirinden ünlü yıldız sanatçıların verdiği konserlerle devam ediyor. Festivale yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, gün boyunca farklı etkinliklere katılarak, festivalin tadını çıkardılar. Açılan stantlardan alışveriş imkânı yakalayan, eğlenceye doyan Çatalcalıların yoğun ilgisi, akşam ise ünlü sanatçı Rafet El Roman’ın konserinde kendini gösterdi, konser alanı dolup taştı.

Ustaları yâd etti

Ünlü Sanatçı Rafet El Roman gecede usta sanatçılar Neşet Ertaş ve Barış Manço’nun şarkılarını Çatalcalılar için söyleyerek onları yâd etti.

 Plaketi birlikte verdiler

Konsere yoğun ilgi gösteren Çatalcalılar, sanatçının dillerden düşmeyen şarkılarına hep birlikte eşlik etti. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sanatçıya çok keyifli bir gece yaşattığı için teşekkür ettiği konuşmasında, ”Ben ve Çatalcalılar sanatçımızı daha önce de ilçemizde, festivalimizde misafir ettik. Bu akşamda o zaman ki gibi büyük keyif aldık, kendisine çok teşekkür ediyorum. Erguvan Festivalimizin bu sene 18.’sini gerçekleştiriyoruz, bu 18 yılın 9 tanesini yapmak bana kısmet oldu. Bu festivalin bir de benden öncesini gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sayın İsmail İp burada. Sayın Başkanımızı sanatçımızın plaketini beraber vermek üzere sahneye davet ediyorum” diyerek ünlü şarkıcıya plaketi Çatalca Eski Belediye Başkanı İsmail İp ile birlikte verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.