Dünya Dans Günü'nde Piatango BKM'deydi

Dünya Dans Günü'nde Piatango BKM'deydi
29 Nisan Dünya Dans Günü, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen özel bir program ile kutlandı.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da izlediği konserde Piatango Müzik Grubu, romantik ezgileri büyüleyici tango dansı ile birleştirdi. Vokal Selmin Artemiz ise güçlü sesi ile Klasik Batı Müziği, tango ve jazz havasını salonda yaşattı.

2007 yılında kurulan, modern Arjantin Tangosu’nun yaratıcısı ünlü besteci Astor Piazzolla’nın eserlerini yorumlamak ve modern tango müziğinin Türkiye’deki temsilcisi olmak üzere bir araya gelen Piatango Müzik Grubu, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde tam da 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde başarılı bir konser verdi.

Enstrumanların Müthiş İşbirliği…

Her biri profesyonel müzisyenlerden oluşan grup, Piazzolla eserlerinin yanı sıra Türk tangolarının Piazzolla yorumlarını, film müziklerini ve kendi özgün eserlerini de seyirci ile buluşturdu. Keman, Viyola, Viyolonsel, piyano, bass, perküsyon ve akordeon müzik aletlerinin adeta konuştuğu konser, solist Selmin Artemiz’in yorumu ile daha da keyifli bir hal aldı. Sanatçı, “Tango İstanbul, Karamel, Şile Sahilleri, Sevdim Bir Genç Kadını, Sana Nerden Gönül Verdim, Mazi” gibi sevilen şarkıları da seslendirdi.

Konserin bazı bölümlerine tango dansı ile eşlik eden dansçılar ise görsel bir şov sundu. Konserin sonunda Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Erhan Bayladı sanatçılara teşekkür ederek, kendilerine çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.