Dünya’nın en iyi festivalinin fotoğrafları sergilendi

Dünya’nın en iyi festivalinin fotoğrafları sergilendi
Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle gerçekleştirilen Festival Fotoğrafları Sergisi’nde, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde çekilen fotoğraflar sergilendi.
Bu yıl ikincisi gerçekleşen Festival Fotoğrafları Sergisi’nde, geçtiğimiz yıl içinde gerçekleşen 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde BÜFOD üyelerince çekilen birbirinden güzel fotoğraf görücüye çıktı.Festival Fotoğrafları Sergisi sürecekBüyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, İbrahim Çallı Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılış törenine Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, BÜFOD Kurucu Başkanı Hürriyet Akın, BÜFOD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın, festival fotoğrafları sergisinin ikincisini açtıklarını ve bundan sonra da devam edileceğini belirterek, “Büyükçekmece Belediyesi’nce organize edilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, 5 kez dünyanın en iyi kültür sanat festivali seçildi. Bizde böylesine önemli bir festivali geleceğe taşımak adına festival fotoğrafları sergisini bir katalogda toplamayı planlıyoruz” ifadesini kullandı.


Büyükçekmece’de fotoğraf BÜFOD’la geliştiBelediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, sergide yer alan fotoğrafların her birinin birbirinden güzel ve çok özel fotoğraflar olduğunu vurgulayarak; “Öncelikle Büyükçekmece Fotoğraf Derneği’ni kutlamak istiyorum. Gerçekten çok başarılı bir iş ortaya çıkmış. Büyükçekmece’de fotoğraf BÜFOD ile birlikte çok değişti, çok gelişti. Bunun içinde başta dernek başkanı Hürriyet Akın olmak üzere tüm BÜFOD üyelerine Büyükçekmece’nin kültür ve sanat hayatına yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.