Eda – Metin Özülkü ile müzik keyfi

Eda – Metin Özülkü ile müzik keyfi
Eda-Metin Özülkü çiftli şarkılarını Beylikdüzü halkı için söyledi. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki konserde sanatçıların hayranları salonu doldurdu.

Türk Pop Müziği’nin sevilen sesleri Eda - Metin Özülkü çifti, unutulmaz bir konser için Beylikdüzü’ne geldi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’ndeki konsere hayranları da büyük ilgi gösterdi. Eda Metin Özülkü çifti kendi bestelerinin yanında; sevilen diğer şarkıları da büyük bir ustalıkla icra etti. Şarkılarını seslendirirken, müzikseverler de Ede- Metin Özülkü çiftine eşlik etti.
Anılarını da Paylaştılar
Ünlü besteci Metin Özülkü, ev yaşantısı ile ilgili bazı anılarını hayranlarıyla paylaşırken, sahnedeki eşi Eda Özülkü’ye espirilerle takıldı, sonra da gönlünü almak için iltifatlarda bulundu. Beylikdüzü’nü çok beğendiklerini dile getiren Eda- Metin Özülkü çifti, yeniden Beylikdüzü’ne gelmekten mutlu olacaklarını dile getirdi.
Başkan Danışmanı Ay’dan Örnek Çifte Övgüler …
Konser sonunda ise Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay sahneye çıkarak, Türkiye’nin iki önemli örnek sanatçısını Beylikdüzü’nde görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını ünlü sanatçılara ve seyirciye ileten Başkan Danışmanı Ay, Beylikdüzü halkının sanata büyük önem verdiğini ifade ederek, müzikseverlerden kendilerini de alkışlamalarını istedi. Belediyeciliğin sadece alt yapı, yol yapmak olmadığını belirten Ay, sanat ve kültürel çalışmalara da yer vermenin yerel yönetimlerin görevi olduğunu ifade etti. Beylikdüzü Belediyesi olarak, Başkan Uzun’un bu olguyu çok iyi bildiğini ve kültür – sanat çalışmalarını da en üst seviyede tutmaya çalıştığını belirtti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.