Fantastik hayvanlar alemi Torium'da

Fantastik hayvanlar alemi Torium'da
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi resim eğitmenlerinin “Fantastik Hayvanlar Alemi” konulu sergisi Torium AVM Sanat Merkezi’nde açıldı.
 13 ressamın eserleri sergileniyor

“Fantastik Hayvanlar Alemi-Burçlar-Mitolojik-Rüyalar ve Tasarım” konularını içeren resim sergisi 6- 25 Eylül tarihleri arasında açık kalacak. Sergide Sait Işık, Tuğba Aksezmener Işık, Hülya Başlangıç, Öznur Kesler, Sema Kara, Gülbanu Fırat, Tülin Döker, Begüm Harazi, Gülseren Sokoli, Hava Erdoğan, Sevda Kavruk, Yeşim Elmaağaçlı ve Mahmut Güzel’in resimleri sergileniyor.

“Sanata büyük önem veriyoruz”                     

Serginin açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi Kültür Müdürü Nazan Karagözoğlu,  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün il dışında olduğu için sergi açılışına katılamadığını belirterek; “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün, bugün açılışa katılamadı ancak hepinize sevgi ve selamlarını iletmemi istedi. Büyükçekmece sanata ve sanatçıya çok değer veren bir ilçe. Her taşında bir renk görmek mümkün. Bize bu konuda da her zaman yardımcı olan Sait Işık hocamıza ve diğer sanat eğitmenlerimize teşekkür ederiz.”

 

 

 

 

 

 

   

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.