’’Geçmişten İzler’’ Büyükçekmece'de sergilendi

’’Geçmişten İzler’’ Büyükçekmece'de sergilendi
Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkez’inde kültür ve sanat etkinlikleri hız kesmiyor.

Ressam Huriye Yılmaz Aker'in "Geçmişten İzler" adını taşıyan sergisi İbrahim Çallı Sanat Galeri'nde sanatseverlerle buluştu.


Pirogravür tekniği


Büyükçekmece Belediyesi, sanatseverleri kültür sanatla buluşturmaya devam ediyor. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde gerçekleşen Huriye Yılmaz Aker’ in ’’Geçmişten İzler’’ temalı pirogravür tekniği ve yağlıboya ile yapmış olduğu kişisel eserleri görücüye çıktı. Bir birlerinden başarılı tablolar katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.


"Büyükçekmece fark yaratıyor"


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yoğun iş programı nedeniyle katılamadığı serginin açılışı Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner tarafından gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediyesi'nin kültür, sanat ve eğitim alanlarında hayata geçirdiği projelerin tüm Türkiye'de fark yarattığını belirten Üner; "Değerli sanat hocamız Huriye Yılmaz Aker, resim sanatının bu farklı alanıyla bizleri tanıştır. Bugün bu sergide yer alan her biri eser büyük bir emeğin ürünü ve oldukçada başarı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.