Genç yetenekler ustalarla buluştu

Genç yetenekler ustalarla buluştu
Beylikdüzü Belediyesi’nin kurslarında eğitim gören kursiyerler “Ustalarla Buluşma” gerçekleştiriyor.
Piyano ve gitarın alanlarında birer hoca olmuş isimleri düzenlenen workshop ile küçük yeteneklerini performanslarını dinledi, onlara yaptıkları işin nüanslarından söz etti.
Beylikdüzü’nde “Ustalarla Buluşma” gerçekleşti, yetenekler alanında usta olmuş sanatçılar tarafından değerlendirildi. Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat kurslarında eğitim alan 7-14 yaş arası çocuklar hafta sonu Piyano Sanatçısı Cana Gürmen ve Gitar Sanatçısı Behzat Cem Günenç ile buluştu.

Performansları Dinledi

Workshopta çocuklarla yaptıkları çalışmaları konuşan Piyano Sanatçısı Gürmen, nota geçişlerini, terimleri kursiyerlere anlatarak, onların bilgilerini değerlendirdi. Öğrencilerin sırasıyla performanslarını dinleyerek, onların sorularını yanıtladı. Piyano ile ilgili bilgilerin tazelendiği workshop içerisinde, çocuklar kendi sevdikleri parçaları da çaldılar.

Küçük Gitarcıların da Yetenekleri Değerlendirildi

Gitarın ustası Günenç’in gerçekleştirdiği workshopta ise, önce kendini tanıtan sanatçı kursiyerler ile birlikte performans gerçekleştirdi, kursiyerler parçalarda aynı başarıyı yakalamaya çalıştı. Gitar ile ilgili bilgilerin yanı sıra nota ve solfej bilgileri hatırlandı. Gerçekleşen workshoplarda kursların küçük yetenekler üzerindeki başarısını da değerlendiren sanatçılar, eğitimlerinin başarılı olduğunu da belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.