“Gönüllü bir imece bu sergi”

“Gönüllü bir imece bu sergi”
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Armağan Portakal’ın Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirdiği,“Armağan’ın Penceresi” adlı ilk kişisel sergisinin açılışına katıldı.
Armağan Portakal, dünyanın pek çok yerinde objektifine takılan anları ilk kişisel sergisi olan “Armağan’ın Penceresi”nde bir araya getirdi. Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle Kozyatağı Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde sanatseverlere kapılarını aralayan sergide, fotoğrafların satışından elde edilen gelir, Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı’na (TÜRGÖK) bağışlanacak.
"Paylaşmak için mükemmel olmayı beklemedim, sandık bekleyen çeyiz gibi olsun istemedim, ilham alıyorsam ilham vermeyi istedim" düşüncesiyle hayata geçirdiği ilk kişisel fotoğraf sergisini tamamen gönüllü bir imece olarak tanımlayan Armağan Portakal’ın sergisi, 24 Şubat’a kadar devam edecek.
Ödünç kitaplar ile okumayan kalmayacak
Sergi esnasında söz alan TÜRGÖK Başkanı Tülay Yazgan, eğitime hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek, “Gençliğineğitim aldıkça çok daha deneyimli ve topluma yararlı olacağını düşünüyoruz. Bu inançla ödünç kabartma kitap projesi başlattık. Görme engelli çocuklar için kabartma kitap basıyoruz. Ödünç olarak yolluyoruz, okuyup geri gönderiyorlar” şeklinde bilgiler verdi.
Bir köprü kurdu
Armağan Portakal’ın, sergi ile görme engelliler ile onlara katkı sunmak isteyenler arasında bir köprü kurduğunu ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Armağan Portakal’ın, topluma duyarlılığını hissettirerek bu sergiyi açması beni çok mutlu etti. Dileriz, birçok sergisinde yine görme engelliler adına buluşuruz. Bu noktada TÜRGÖK’e ve Kadıköy Belediyesi’ne de CHP Beylikdüzü adına teşekkür ediyorum” dedi. Sergiye, CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyesi Nazım Çuhalı da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.