HAKAN ALTUN, ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEDİ

HAKAN ALTUN, ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEDİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri, Hakan Altun’un muhteşem konseri ile buluşturdu. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde verilen konserde yüzlerce öğretmen, ünlü sanatçının şarkıları eşliğinde adeta coştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kültür merkezini öğretmenlere tahsis etti. Verilen kokteylde Başkan Uzun ve AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Nevzat Demiröz, belediye meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları birlikte öğretmenlerin gününü kutladı. Kokteyl sonrasında ise öğretmenler, Hakan Altun Konseri’nde bir araya geldi. Konser sırasında Milletvekili Dalyan, belediye meclis üyeleri Gülhan İbracık ve Ebru Habip de öğretmelerle birlikte sahnede çiftetelli oynadı.

Başkan Uzun, Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında ileri gitmesinin eğitim ile olabileceğini, bunun sağlanmasında öğretmenlere büyük görevler düştüğünü ifade etti. Belediye olarak eğitime gönülden destek ilkesi ile hareket ettiklerini belirten Başkan Uzun, eğitime katkılarının devam edeceğini söyledi. Konser sonrası ünlü sanatçıya öğretmenler adına çiçek veren Dalyan, sadece bir gün değil, her gün öğretmenler günü olsa bile, öğretmenlerin haklarının asla ödenemeyeceğini dile getirerek, Başkan Uzun’u öğretmenlere bu hoş sürprizinden dolayı kutladı. Ünlü Sanatçı Altun ve öğretmenler, konser için Başkan Uzun’a teşekkür etti.

Önemli İsimler Katıldı

Başkan Uzun, gündüz Beylikdüzü Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen Öğretmenler Günü programında da katıldı. Programa ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve öğretmenler katıldı. 24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye Binası önünde yer alan Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu öğretmenlerle birlikte çelenk koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.