İFSAK Karma Fotoğraf Sergisini Büyükçekmece’de açtı

İFSAK Karma Fotoğraf Sergisini Büyükçekmece’de açtı
Birbirinden güzel eserleri bir araya getiren İFSAK Yılın Karma Fotoğraf Sergisi açılışı yoğun bir katılımla Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye’de fotoğraf ve sinemanın yaygınlaşmasında büyük rol üstlenen İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK), yerli ve yabancı fotoğraf sanatçılarının eserlerini Büyükçekmecelilerle paylaştı.

Büyükçekmece Fotoğraf Derneği ve İFSAK işbirliğiyle düzenlenen sergide İFSAK üyelerinin çekmiş olduğu birbirinden değerli ve dikkat çekici fotoğraflar sergilendi.

Sergiye Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kızı Gülin Akgün, İFSAK Genel Sekreteri Gürkan Akıncı, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu,  Büyükçekmece Fotoğraf Derneği Başkanı Hürriyet Akın katıldı.

 “Fotoğraflara hayranlıkla baktım”

Başkan Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergiye katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Büyükçekmece’de fotoğraf sanatıyla ilgilenen ve bu alanda çok güzel çalışmalar ortaya çıkartan vatandaşlarımız var. Büyükçekmecelilerin kültür ve sanata olan ilgisini zaten hepimiz biliyoruz. Başkanımız bu güzel serginin açılışını yapmak istediğini fakat yoğun seçim dönemi nedeniyle katılamadığını belirterek sizlere sevgi ve saygılarını iletmemi istedi. Çok güzel bir sergi olmuş. Fotoğraflara hayranlıkla baktım. İFSAK ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği’ne emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.