İnci Çayırlı’dan unutulmaz bir konser

İnci Çayırlı’dan unutulmaz bir konser
Türk Sanat Müziğimize eserleri ile damga vuran bestekârların eserlerini seslendiren İnci Çayırlı Korosu Büyükçekmecelilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve koro şefliğini İnci Çayırlı’nın yaptığı konser ayakta alkışlandı. Yaklaşık 3 saat süren konser de 50 korist ve 8 sazende yer aldı. Konsere Büyükçekmeceli sanatseverler yoğun ilgi göstererek konser salonunu tıka basa doldurdu. Zaman zaman söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Büyükçekmeceliler, bazen coşup, bazen de duygu yüklü anlar yaşadılar.

"Çayırlı'nın iyi çok farklı"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen geceye katılan Başkan Vekili Ahmet Şahin, Başkan Akgün’ün sevgi ve saygılarını ileterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk Sanat Müziğin de, İnci Çayırlı’nın çok farklı bir yerinin olduğunu düşünüyorum. Bizlere sanat müziğimizi sevdiren ve her seferinde ayrı bir tat bıraktıran usta sanatçımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyorum. Ayrıca bu muhteşem koroya da teşekkürlerimi sunarım.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.