İş görüşmelerinde yeni bir “Metot”

İş görüşmelerinde yeni bir “Metot”
Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM) İspanyol yazar Jordi Galceran’ın 2003’te yazdığı ‘Metot’ oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

Semaver Kumpanya tarafından sahnelenen oyun günümüzün iş dünyasını güncel bir metinle eleştiriyor. Serkan Keskin’in yönetmenliğini ve oyunculuğunu yaptığı oyunda Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı, Mustafa Kırantepe yer alıyor.
 İş dünyasına gerçekçi bir bakış
Günümüz dünyasında şehirli insanın işe alımlarda yaşadığı gerçeklere ışık tutan oyun izleyicisi üzerinde derin tesirler bırakıyor. BKSM izleyicisinin ilgiyle takip ettiği “Metot” bir odada iş görüşmesi için bekleyen dört kişinin ilginç bir metotla karşılaşması üzerine kurulu. Günümüzün plazalarında, o camdan gökdelenlerin küçük odalarında neler dönüyor, oradaki insanlar tıpkı çalıştıkları binalar gibi göğe yükselmek için neleri göze alıyorlar, nasıl bir halet-i ruhiye içindeler gibi pek çok duygu geçişini ustalıkla işliyor.
 Başakşehir Belediyesine teşekkür ederim
TRT1'de yayınlanan "Leyla ile Mecnun" dizisinde canlandırdığı "İsmail Abi" karakteriyle tanıdığımız  Serkan Keskin ‘‘Tiyatro salonlarının çatır çatır kaybedildiği, kapatıldığı bu günlerde ,  böyle donanımlı bir salonu kazandırdığı için Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz’’ açıklamasında bulundu.
Günümüz iş dünyasının acımasızlığını anlattığı METOT yazarına dünya çapında bir ün getirdi. Performanslarıyla göz dolduran oyuncular BKSM izleyicisi tarafından ayakta alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.