İstanbul dünya 5'incisi

İstanbul dünya 5'incisi
Dünyada en çok fotoğrafı çekilen kentler arasında İstanbul 5.sırada yer alıyor.
 Dünyanın en büyük arama motoru 'Google'nin en son Foto Platform Panoramio araştırmasına göre dünyada en çok fotoğrafı çekilen kentler arasında İstanbul 5.sırada yer alıyor.
İstanbul'un kardeş kenti Venedik 6. sırada. En çok fotoğrafı çekilen kent ise New York, sıralamayı Roma, Barcelona, Paris, İstanbul, Venedik, Monte Carlo, Floransa, Buenos Aires, Budapeşte takip ediyor.

Her saniye sayısızca çekilen fotoğraflar internet web siteleri, sosyal paylaşım siteleri, android cihazlarıyla fotoğraflar dünyanın dört bir köşesinde herkes tarafından izleniyor. Fotoğraflar artık geçmiş zamanla, şimdiki zaman arasında bir orta yolu vazifesi görüyor.

Fotoğraf sanatını sadece profesyonel değil amatör fotoğrafçılar kendilerini daha iyi tanıtmak, ispatlamak için sosyal paylaşım siteleri içinde fotoğraf paylaşım uygulaması için tercih edilen İnstagram'ı kullanıyor. Araştırma sonuçlarında en çok tıklanan ve fotoğrafı çekilen üç Avrupa kenti içinde Roma, Paris, İstanbul yer alıyor. İnstagram'da paylaşılan en çok fotoğraf listesin başında Disneyland-Amerika, Dodger Stadyumu-Los Angeles, Times Square- New York, Siam Paragon (AVM) Bangkok, Gorki Park- Moskova, Kızıl Meydan- Moskova, Madison Square Garden- New York, Yankee Stadyum-New York, Dubai Mall (AVM) Arap Emirlikleri bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.