İstanbul Tango Festivali başlıyor

İstanbul Tango Festivali başlıyor
Bu yıl onikincisi gerçekleşecek olan İstanbul Tango Festivali 1 Temmuz'da başlıyor.
 Bu yıl onikincisi gerçekleşecek olan İstanbul Tango Festivali 1 Temmuz Çarşamba günü Sheraton-Steigenberger Hotel / Maslak / İstanbul’ da açılış konseri ile başlayacak.
İstanbul Tango Encuentro ve Adana Casa De La Danza Dans Evi tarafından düzenlenen Sheraton-Steigenberger Hotel ve Sarıyer Belediyesi sponsorlukları ile gerçekleşecek Festival 1 - 5 Temmuz arasında tango dünyasının ilgi odağı olacak.

KİMLER KATILIYOR

Arjantin, Rusya, Beyrut, İtalya, Türkiye’den ünlü tangocuların katılacağı festivalde Arjantin’in dünyaca ünlü orkestralarından Silencio Orquesta de Tango ile Arjantin’den Sabrina Velız – Ruben Velız, Alejandra mantınan – Aoniken Guıroga, Vanesa vıllalba –Facundo pınero çiftleri; Rusya’ dan Nikolay Tchernolutsy – AsyaChernolutskaya çifti, Beyrut’ tan Ziad kassıs –Jihane Feghalı çifti, Türkiye’ den Utku Küley – İris Başak Doğdu çifti de performanslarını sergileyecek.
Festivalin müziklerini Arjantin den Silencio Orquesta de Tango DJ Roger Helou, İtalya’dan DJ Super Sabino, DJ Giuseppe Clemente, Türkiye den DJ Ramo & Go- Go, DJ Çağatay Karail, DJ Alper Akgül, DJ F. Berk Güler yapacak.

ETKİNLİKLER

1 Temmuz saat 22:00’ de tüm etkinliklerin olacağı Sheraton-Steigenberger Hotel/Maslak/İstanbul’ da SilencioOrquesta de Tango – DJ RogerHelou – Çağatay Karail Festivale katılan tüm sanatçıların açılış dansı ile başlayacak,

2 Temmuz saat 22:00’ de ZiadKassis&JihaneFeghali - Utku Küley& İ. Başak Doğdu gösterisi, SilencioOrquesta de Tango - DJ GiuseppeClemente,

3 Temmuz saat 22:00’ de AlejandraMantinan&AonikenQuiroga gösterisi,DJ SuperSabino – DJ Alper Akgül,

4 Temmuz saat 22:00’ de Sabrina&RubenVeliz gösterisi, DJ SuperSabino – DJ GiuseppeClemente,

5 Temmuz saat 22:00’ de VanesaVillaba&FacundoPinero gösterisi, DJ Ramo&Go- Go – DJ F. Berk Güler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.