Kerimoğlu tiyatro oyununda sahne aldı

Kerimoğlu tiyatro oyununda sahne aldı
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu "Kadın Olmak" oyununda şehit haberini aileye veren komutan rolüyle sahne aldı.
Bakırköy Belediyesi Gönüllü Çevreciler Amatör Tiyatro Topluluğu tarafından Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen "Kadın Olmak" oyununda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da şehit haberini aileye veren komutan rolüyle sahne aldı.
Er Osman'ın terhisini bekleyen ailesine Osman'ın şehit olduğu haberini veren Komutan Kerimoğlu'nun ," Ahh anacığım, oğlunu kına yakarak askere gönderdin ve geri döneceğini bekledin. Oğlumuz Osman şehit oldu. Vatan sağ olsun. Bir çocuk ölür, insanlık ölür." sözleri salonu dolduran binlerce kişi tarafından gözyaşları ile ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda ayrıca tiyatro topluluğu üyeleri çok anlamlı bir harekette bulunarak kendi aralarında topladıkları paralarla aldıkları akülü tekerlekli sandelyeleri Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na verdiler. Başkan Kerimoğlu akülü tekerlekli sandalyelerden birini maganda kurşunuyla kısmi felç geçiren bir gence vereceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.