Koruda klasik müzik keyfi

Koruda klasik müzik keyfi
Beylikdüzü Klasik, sanatseverleri bu kez koruda buluşturdu.
İlki Marina’da gerçekleşen Beylikdüzü Klasik, sanatseverleri bu kez koruda buluşturdu. Vatandaşlar, Şarkılar Neyi söyler? temasıyla değişik bir şan konseri dinledi. Bas Mithat Karakelle ve Piyanist Duygu İnandık, küçük sahne şovları da ekledikleri performansları ile büyük alkış aldı. Konsere Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP Eski Milletvekili Süleyman Çelebi de katıldı.

“Koruda Klasik”, bu kez doğayla iç içe huzur dolu Koruluk Alan’da gerçekleşti. Sanat severler büyülü atmosferin içinde, muhteşem parçaların da eşliğinde masal gibi bir gece yaşadı. Bas Mithat Karakelle ve Piyanist Duygu İnandık’ın sahne aldığı gecenin Sanat Yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle yaptı.

Sahne Şovları Büyük Beğeni Topladı

Dünyaca ünlü eserleri büyük bir ustalıkla seslendiren Karakelle, İnandık ile birlikte yaptığı tiyatral sahne şovlarıyla da herkesten beğeni topladı. İcra ettikleri sanatın içinde barındırdığı kelimelerin anlamlarını dinleyicilere mimikleri ve örneklemeleriyle anlatan Karakelle, “Türküler hayatın tüm duygularını nasıl anlatıyorsa, opera da hayatı anlatır” dedi.

Türkçe Parçalar Hep Bir Ağızdan Söylendi

Gökyüzüne gönderilen notalar eşliğinde “Divane Aşık Gibi” parçasını Arya şeklinde söyleyen Karakelle’ye tüm dinleyiciler eşlik etti. “Ah Bir Zengin Olsam” adlı eserler hep birlikte eğlenen kalabalık, performansların sonunda sanatçılara coşkulu alkışlarla teşekkür etti.

“Barışı ve Sevgiyi Her Ortamda Buluşturmanın Yılmaz Bekçileri Olacağız”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve CHP Eski Milletvekili Süleyman Çelebi’nin de büyük bir dikkatle dinlediği performansların sonunda Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatçılara ve dinleyicilere teşekkür etti. İmamoğlu, “Şahane bir sanat anına tanıklık ettik. Her anı can kulağıyla dinledik. Biliyorum ki bu konserler uzun yıllar sonra dünyada kendinden söz ettirecek derecede duyulmuş olacak. Bizler de bu tip etkinliklerle, barışı ve sevgiyi her ortamda buluşturmanın yılmaz bekçileri olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.