KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ SİVAS GÜNLERİNDE

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ SİVAS GÜNLERİNDE
Sivas Platformu tarafından organize edilen ‘Sivas Günleri Fuarı 2014’ Eyüp, Feshane’de başladı.

Kültür mozaiği niteliğindeki Anadolu’nun yöresel özelliklerinin sergilendiği fuarın açılışına, Sivas Milletvekili Ali Turan, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kayseri Şekerspor oyuncusu futbolcu Ahmet Boyraz, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ile pek çok sayıda Sivaslı vatandaş katıldı.

 ‘BİR SİVASLI OLARAK ÇOK MUTLUYUM’

 Küçükçekmece Belediyesi’nin de stant açtığı fuarda konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz,  Küçükçekmece’de de pek çok Sivaslı vatandaşın yaşadığını belirterek, ‘Hemşerilerimi selamlıyorum. Adım Temel, soyadım Karadeniz ama ben Sivaslıyım. Herkes nereden geldiğini bilmeli ve doğduğu toprakları tanımalı. Bu nedenle İstanbul’daki Sivaslıların birbirlerini daha iyi tanıması ve kaynaşması için yapılan bu organizasyonda bulunmaktan dolayı çok memnunum.’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri stantları gezdi. 31 Ağustos’a dek devam edecek fuarda, yöresel tatlar ve kıyafetler sergilenirken, yöresel sanatçılar da sahne alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.