MİNİKLER, ARI BAZİ İLE DOĞAYI KORUDU

MİNİKLER, ARI BAZİ İLE DOĞAYI KORUDU
Beylikdüzü Belediyesi’nin her Cumartesi Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlediği çocuk tiyatroları büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Bu hafta sahnelenen “Vız Vız Arı Bazi” adlı oyuna minikler izleyiciler de katılım sağladı.

Hafta sonu çocukları ile vakit geçirmek isteyen ailelerin ilk tercihi Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen çocuk tiyatroları oluyor. Her Cumartesi gerçekleştirilen çocuk tiyatrolarında bu hafta yaban hayatı anlatan ve kötü kullandıkları bu doğal hayatı insanların elinden kurtarmaya çalışan Arı Bazi’nin hikayesi vardı. “Vız Vız Arı Bazi” adlı oyuna çocukları ile birlikte gelen aileler salonu tamamen doldurdular. Yer yer çocukların da katıldığı oyunda, çocuklar hayal dünyalarına doğru yolculuk yaparken, doğanın önemini öğrendiler. Doğanın korunması için Bazi’nin verdiği mücadeleye destek veren çocuklar, aileleri ile eğlence dolu bir gün yaşadılar.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde her Cumartesi gerçekleştirilen çocuk tiyatrolarına ücretsiz katılım sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.