Murat Aydın yeni rolüyle ile TRT’de

Murat Aydın yeni rolüyle ile TRT’de
Kanal D dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin kadrosundan TRT 1 ekranlarında başlayacak olan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'na sürpriz bir transfer gerçekleşti. Kurtlar Vadisi Pusu'da "Baltazar" rolüyle ünlenen Murat Aydın, Yunus Emre Aşkın

Yunus Emre'nin hayatının anlatıldığı Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisine Kurtlar Vadisi Pusu ekibinden sürpriz bir transfer gerçekleşti. 13 yıldır zirveyi koruyarak büyük bir başarıya imza atan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynayan Murat Aydın, TRT 1'in yeni dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'na dâhil oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun unutulmaz karakterleri arasında yer alan Baltazar'ı canlandıran Murat Aydın, bu kez bambaşka bir rolle dizi severlerin karşısına çıkacak.

"Yunus Emre, çok önem verdiğim bir hikaye”

Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle gönülleri fethederken sektöre yeni oyuncular kazandırmak için eğitmenlik yapan Murat Aydın, yeni projesi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nda ise "Sarı" karakterini canlandıracak. Yunus Emre'nin hayatının anlatıldığı 'Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nun kadrosuna dahil olmasına yönelik soruları cevaplayan Murat Aydın; "Yunus Emre, çok önem verdiğim bir hikaye. Çekim kalitesi ve dizi ekibi oldukça kaliteli. Bu projede bulunmaktan şimdiden keyif alıyorum. Hele ki Payidar Tüfekçioğlu gibi usta bir oyuncu ile çalışabilmek, ayrı bir tat" şeklinde konuştu.

İkinci sezonun da yayınlanmasına karar verildi

Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusunu da kadroya dahil ederek iddialı bir başlangıç yapacağının sinyalini veren Yunus Emre Aşkın Yolculuğu ilk olarak Ramazan Ayı'nda başlamıştı. Senaryosunu Mehmet Bozdağ ve İsa Yıldız'ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Emre Konuk'un oturduğu Aşkın Yolculuğu Yunus Emre'nin çok beğenilmesi ardından ikinci sezonun da yayınlanmasına karar verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.