Mustafa Sağyaşar’dan unutulmaz gece

Mustafa Sağyaşar’dan unutulmaz gece
Türk Sanat Müziği Sanatçısı Mustafa Sağyaşar, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde verdiği konser ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu  kültür  sanat etkinlikleri; birbirinden özel tiyatrolar, seminerler ve konserler ile devam ediyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bu hafta düzenlenen Mustafa Sağyaşar konserine Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av Ercan Ay, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel ve yüzlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar, Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerine eşlik ettiler. Bugüne 400’ü aşkın parça yorumlayan Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Mustafa Sağyaşar’ın söylediği ölümsüz bestelere katılımcılar koro halinde eşlik etti. Konsere misafir olarak katılan İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Bölümü Mezunu ve Müzik Öğretmeni Sanatçı Oya Aksoy da sanatçı Sağyaşar’a sahnede eşlik etti.
“Kültür ve Sanat Yoksa Şehrin Ruhu da Olmaz”
Programda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamlarını ileterek, kültürel ve sanatsal değerlerin önemine değinen Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, “Bir şehrin yeşilliği, sahili, denizi, yapılaşması çok güzel olabilir;  ancak bir şehrin kültür ve sanat hayatı yoksa o şehrin ruhu yok demektir. Bu çerçevede, değerli sanatçımız Mustafa Sağyaşar ve siz sanatseverlere kültür ve sanat hayatına katmış olduğunuz değerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Danışmanı Ay, muhteşem konser için Sanatçı Mustafa Sağyaşar’a çiçek takdim etti.  Mustafa Sağyaşar ise Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve konserde emeği geçen herkese, sanata verdiği destekten dolayı teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.