Öğretmenlerden muhteşem bir konser

Öğretmenlerden muhteşem bir konser
Büyükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Büyükçekmece Emekli Öğretmenler Derneği'nin hazırlamış olduğu "Türkülerden Bir Demet” Türk Halk Müziği Konseri sanatseverlerden tam not aldı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde emekli öğretmenlerden oluşan koro birbirinden güzel eserler seslendirerek, salonu dolduran dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattılar. "Türkülerden Bir Demet" konserine, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen Belediye Başkanvekili Coşkun Tanış ve Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner katıldı.

"Kültür ve sanat kenti Büyükçekmece"

Konser sonrası sahneye çıkan Coşkun Tanış, öğretmenlerin emekli olsalar bile hayat boyu öğretmeye devam ettiklerini belirterek; "Yurtdışında bulunduğu için bu akşam aramızda olamayan Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün sevgi ve saygılarını iletiyorum. Büyükçekmece kültür ve sanatta adını duyurmuş bir kenttir. Bunun öncülüğünü yapan Başkan Akgün’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Büyükçekmece'yi kültür ve sanat alanında ayrıcalıklı yapan siz değerli Büyükçekmecelilere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.