ÖĞRETMENLERE ÖZEL KONSER

ÖĞRETMENLERE ÖZEL KONSER
Küçükçekmece Belediyesi Öğretmenler Günü'nde Halk Müziği sanatçıları Aysun Gültekin ve Erol Parlak'ı aynı sahnede buluşturarak, öğretmenlere unutamayacakları bir konser akşamı yaşattı.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konseri öğretmenlerle birlikte Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da  izledi.

USTA İZLER ORKESTRASI EŞLİK ETTİ

Halk müziği ziyafetinin yaşandığı konserde, türkülerin üstadları Parlak ve Gültekin "Şu Karşıki Dağda, Aman Aman Olmuyor, Senin Yazın Kışa Benzer, İndim Yarin Bahçesine' gibi Mersin, Kayseri,Sivas,Elazığ yörelerinden türküleri seslendirdi. Sanatçılara sahnede 5 kişilik Usta İzler Orkestrası eşlik etti.
Konserde bağlama öğrencisi Aydın Aydın da 'Seher yeli Nazlı yare' türküsünü seslendirerek dinleyenlerden büyük beğeni topladı. Sanatçılara alkışlarla eşlik eden öğretmenler, konser boyunca keyifli dakikalar geçirdi.

Konser sonunda Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz sanatçılara teşekkür ederek çiçek verdi. Başkan Karadeniz, tüm öğretmenlerin gününü tebrik ederek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.