OYUNUN ANA VURGUSU “SEVGİ”YDİ

OYUNUN ANA VURGUSU “SEVGİ”YDİ
Niel Simon'un yazdığı, Nedim Şaban'ın yönettiği “Müziksiz Evin Konukları” adlı tiyatro oyunu, usta oyuncu kadrosuyla Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluştu. Oyunda giderek kaybedilen sevgi ilişkileri ve ortamına dikkat çekildi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi, birbirinden başarılı tiyatro oyunlarını sahneye taşımaya devam ediyor. Bu hafta oynanan “Müziksiz Evin Konukları” adlı tiyatro oyununda babalarının ekonomik durumunun bozulması nedeniyle, sevgisiz bir babaanne ve engelli bir teyze ile yaşamak zorunda kalan iki çocuğun hikayesi anlatıldı. Sevgi, acıma, koruma ve sahiplenme duygularının farklı karakterlerin gözünden irdelenen oyunda, yaşam mücadelesi içinde yitirilen sevgi bağları ele alındı.

 

Tiyatrokare'nin büyük ilgi gören oyunu "Leyla'nın Evi"nde olduğu gibi kuşak çatışması ve kuşaklar arası sevgi bağı; bu oyunda da perçinlenerek günümüz izleyicisine samimi ve insancıl mesajlar verildi.

 

Oyunda rol alan oyuncular; Serpil Tamur, Özge Özder, Abdül Süsler, Asuman Çakır, Emrah Düzkaya, Abdullah Semercioğlu, Selim Tezin sahne performanslarıyla tiyatroseverlerden büyük alkış topladı. Oyun sonunda ise Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı, usta oyuncu Serpil Tamur'a teşekkür ederek, kendisine çiçek takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.