POPTAN KLASİĞE MÜZİK ZİYAFETİ

POPTAN KLASİĞE MÜZİK ZİYAFETİ
Küçükçekmece Belediyesi Kültür Merkezi müzik eğitmeni Çağlar Yavuz ve Şan hocası Canan Olkun Küçükçekmeceli öğrencilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu.

Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen müzikli söyleşide Gazi Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Yavuz ve Olkun, pop-rock müziğinden klasik müziğe birçok sevilen eser icra etti.

“KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ ÇOK BAŞARILI”

Gençlere Küçükçekmece Belediyesi’nin kültür-sanat hizmetlerinden de bahseden Çağlar Yavuz, “Küçükçekmece Belediyesi çok güzel işler yapıyor. Ben de tüm gençlerin kültür merkezlerimizdeki bu kurslardan faydalanmasını istiyorum. Müzik hem eğlenceli hem duygusal hem de matematiksel bir şey. Müzikle uğraştığınız zaman koordinasyon gibi bazı özelliklerinizde gelişecek, derslerinizde daha başarılı olacaksınız” dedi.

‘Ah Bir Ataş Ver, Lal, Yanarım, Rengarenk, Ah Yaşamak Var Ya’ gibi sevilen şarkıların yanı sıra dünya klasiklerinden Pavarotti’nin ‘O Sole Mio’ adlı eserini de seslendiren ikili öğrencilerden büyük alkış aldı. Program sonunda ise okul müdürü Tayfun Aksu konuklara teşekkür ederek, müzik ve sanatla uğraşan insanların kötülük yapamayan iyi insanlar olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.