Renklerin armonisi fırçadan tuvale yansıtıldı

Renklerin armonisi fırçadan tuvale yansıtıldı
Büyükçekmece Belediyesi, Renklerin Armonisi Sanat Grubu’nun “Fırçadan Tuvale” isimli resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Büyükçekmece Belediyesi çok amaçlı salonda gerçekleştirilen serginin açılışını Türk Folklor Kurumu Genel Başkanı ve Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali Komitesi Başkanı H. Gürhan Ozanoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar tarafından gerçekleştirildi.

“Büyükçekmece’nin sanat hayatına katkı sağlıyorlar”

Belediyecilik hizmetleri dışında onlarca kültür ve sanat etkinliğine de ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi, bu kez de çok başarılı bir resim sergisinin adresi oldu. Büyükçekmece Belediyesi bünyesinde yer alan Renklerin Armonisi Sanat Grubu ressamlarının eserlerinden oluşan “Fırçadan Tuvale” isimli resim sergisi sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Sergi açılışından önce konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Renklerin Armonisi Sanat Grubu’nun Büyükçekmece’nin kültür ve sanat yaşamına önemli katkılar sağladığını belirterek, sergiye eserleri bulunan ressamları kutladı. Açılış töreninin ardından sergideki eserler gezildi. Sergi bir hafta boyunca sanatseverler tarafından gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.