Renklerin gürültüsü tuvallerde yankılandı!

Renklerin gürültüsü tuvallerde yankılandı!
Ressam Duygu Baloğlu'nun 'Renk Gürültüsü' adlı kişisel resim sergisi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde kalabalık bir davetli katılımıyla açıldı.
Duygu Baloğlu’nun İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde açtığı “Renk Gürültüsü” isimli resim sergisi büyük beğenisini topladı.

 

Katılım çok yoğun oldu

 

Sergi açılışına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’nin Makedonya’daki kardeş şehri Struga’nın Belediye Başkanı Mustafa Zabzun, belediye meclis üyeleri Coşkun Tanış, M. Aziz Zengin, Dilek Tekin, Bedir Gürses, Taner Canbaz, Ankara Üniversitesi SBF öğretim üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş, CHP eski milletvekilleri Bilgen Keleş ve Süleyman Çelebi, belediye başkan yardımcıları Nuraydın Sak, Maksude Sak, Ömer Kazancı, Başak Sancar, başkan danışmanları Bayram Ali Üner, Reşit Oral ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

“Kültür ve sanat şehri Büyükçekmece”

 

Sergi açılışında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin bir kültür ve sanat kenti olarak tanındığını belirterek; “Ressam Duygu Baloğlu kardeşimize şehrimizin kültür, sanat hayatına yaptığı katkı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Ruşen Keleş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün başarılı bir belediye başkanı olmasının yanı sıra kültür ve sanata verdiği önemle de Büyükçekmece’nin adını duyurduğunu söyledi.

Ressam Duygu Baloğlu’da konuşmasında oldukça heyecanlı olduğunu belirterek sergi açılışına katılanlara teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından ressam Duygu Baloğlu’nun “Renk Gürültüsü” ismini verdiği resim sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.