ROCK GRUP OMEGA USTALARI ŞARKILARIYLA ANDI

ROCK GRUP OMEGA USTALARI ŞARKILARIYLA ANDI
Beylikdüzü Belediyesi, düzenlediği konserlerle ilçe halkına müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor. Sanat, halk, pop, sufi, tasavvufi ve klasik müzik türleri ile vatandaşları buluşturan Beylikdüzü Belediyesi; bu defa rock müziğin genç temsilcilerinden Grup O

Kaliteli müziği Beylikdüzü halkı ile buluşturan Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde bu hafta rock müzik grubu Omega sahne aldı.2005 yılında kurulan ve bugüne kadar Dorian, Ogün Şanlısoy, İzel, Yeni Türkü, Duman, Manga, Haluk Levent gibi önemli isimlerle aynı sahneyi paylaşan Grup Omega, Beylikdüzü’ne enerjisi yüksek bir akşam yaşattı.

 Rock Versiyonlar Beğenildi

 Grup Omega, söylediği “Islak Islak” adlı şarkıyla Cem Karaca ve Barış Akarsu’yu büyük bir gurur içinde andı. Başarılı performansları seyirciden yoğun alkış aldı. Ayrıca Ahmet Kaya’nın ölüm yıldönümü olması nedeniyle usta sanatçıyı da anan grup, Kaya’nın parçasını seslendirdi. Salondaki heyecan iyiden iyiye artmışken Duman’dan “Gel Yanıma”, Funda Arar’dan “Dön gel” isimli parçaların rock versiyonu müzikseverleri coşturdu.



Grup Omega, konserin devamında Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayız” parçasını da rock tarzına uyarladı ve büyük beğeni topladı.

 Bayladı’dan Gitar Performansı…

 Gecenin sürprizi ise Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü  Erhan Bayladı’dan geldi . Sahneye davet edilen Bayladı elektro gitar ile 80’li yılların ünlü parçaları olan “La Solanzara, Bessame Mucho, Historia d un amor, perhaps” bestelerini gitar ile çalarak seyircilerden büyük alkış aldı. Konserin bitiminde sahneye tekrar çıkan Erhan Bayladı, Grup Omega’ya teşekkür ederek kendilerine çiçek takdim etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.