Romantizmin esintileri Büyükçekmece'de sergilendi

Romantizmin esintileri Büyükçekmece'de sergilendi
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmeni ve ressam Tuğba Aksezmener Işık’ın "Bir Romantizm Esintisi" isimli ilk kişisel sergisi görkemli bir açılışla sanatseverlerle buluştu.

Dalyan Sanat Kafe'deki serginin açılışı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Belediye Meclis Üyesi Emine Demirci ve Koordinatör Selami İnce tarafından gerçekleştirildi.

 Başkan Akgün sayesinde

 Sanatın insanları iyileştirici, geliştirici ve birleştirici özellikleri olduğunu belirten ressam  diyen sergi Tuğba Aksezmener Işık; "Bugüne kadar öğrencilerimle birlikte çok sayıda sergi açtık. Ancak ilk kez kişisel sergimi açıyor olmaktan ötürü çok mutluyum. Büyükçekmece, Belediyesi Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün sayesinde her gün başka bir sanatsal faaliyetle buluşuyor. Bu konuda çok şanslıyız. Sergime katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 "Maharet ve emek gerektiriyor"

 Başkan Akgün'ün eşi Hatice Akgün, Tuğba Aksezmener Işık'ı tebrik ederek, "Büyükçekmece’mizin en başarılı sanat hocalarından birisi olarak gördüğüm Tuğba hocamızın eserlerini büyük bir beğeniyle takip etmekteyim. Bundan sonra da çok başarılı işlere imza atacağına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Büyükçekmece ilçesinin eğitim seviyesi yüksek, kültürel gelişmişlik açısından da örnek bir ilçe olduğunu belirten Belediye Başkan vekili Ahmet Şahin; "Bu sanat eserlerini ortaya çıkarmak için büyük maharet ve emek gerekiyor. Bu açıdan Tuğba Aksezmener Işık hocamızı kutluyorum" dedi.

 25 Mart tarihine kadar açık kalacak

 Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Selami İnce de; ’’Bizler üstümüze düşen görevi yaparak, gelecek nesilleri sanattan ve kültürden uzak tutmayacağız. Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün önderliğinde, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi hocalarımızla birlikte vatandaşlarımızı sanata yönlendirmek için elimizden geleni yapacağız’’dedi.

Tuğba Aksezmener Işık'ın ’’Bir Romantizm Esintisi’’ isimli sergisi 25 Mart Çarşamba akşamına kadar açık kalacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.