SANATSEVERLER GÖL KENARINDA BULUŞTU

SANATSEVERLER GÖL KENARINDA BULUŞTU
Küçükçekmece Belediyesi ve Evrim Sanat Atölyesi işbirliği ile “Daha Temiz Bir Dünya İçin Bir Resimde Sen Yap’’etkinliği düzenledi.
Dünya Çevre Günü kapsamında Küçükçekmece Göl Kenarında düzenlenen etkinliğe,  Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, Uluslar arası Plastik Sanatçılar Derneği Başkan Yardımcısı Bahri Genç, bilgi evi öğrencileri, sanat okulu öğrencileri,  ressamlar ve çok sayıda sanatsever katıldı.
“ÇEVRE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR’’

Çevre haftası dolayısıyla güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu; “Her vatandaşın sağlıklı bir çevrede yaşamaya hakkı vardır. Tabi bu hakları korumak için bireysel ve toplumsal olarak hepimize ayrı ayrı görevler düşmektedir. İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Küçükçekmece’mizde çevre düzenleme yatırımlarımız, çocuk oyun bahçelerimiz, spor bahçelerimiz ve ağaçlandırma çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bugün burada bizimle birlikte çevreye olan sevgisini gösteren tüm sanatseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

SANATSEVERLERE “KATILIM BELGESİ DAĞITILDI”

Etkinlikte, müzik akademisi öğrencileri ve Küçükçekmece Temizlik İşleri Korosu türkülerinin seslendirirken, sanatseverler gün boyu resimlerini yaptılar. Etkinlik sonunda ise Besim Müftüoğlu, resim yapanlara “Katılım Belgesi” dağıtarak teşekkür etti.

SURİYELİ ÇOCUKLARDAN ÖZGÜRLÜK RESMİ

Etkinliğe katılan bir grup Suriyeli çocuk yaşadıkları sıkıntıları resme döktüler. Çocuklarla yakından ilgilenen Müftüoğlu; “Bu yaptığınız resimler inşallah Suriye’nin özgürlüğüne neden olur’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.