Şarkılar baharı fısıldadı

Şarkılar baharı fısıldadı
Beylikdüzü’nde baharın habercisi Türk Sanat Müziği parçaları yankılandı.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde İleri Türk Müziği Konservatuarı Derneği’nin düzenlediği “Bahar Şarkıları Konseri” musiki lezzetini tüm sanatseverlere sundu.
Beylikdüzü Belediyesi, umut ve sevincin şarkılarını ilçeye taşıdı. Her hafta birbirinden renkli etkinliklerle seyircisine kaliteli vakit geçirme olanağı tanıyan Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bu defa İleri Türk Müziği Konservatuarı Derneği Korosu, Türk Sanat Müziği’nin Hüzzam, Nihavend, Sultaniyegah, Segah, Muhayyerkürdi, Hicaz ve Rast makamlarından en sevilen parçalarını seslendirdi.

Baharın Neşesi Tüm Salonu Sardı

Nuriye Eracar sunumuyla başlayan konserin koro şefliğini Yard. Doç. Çetin Körükçü yaptı. Hüzzam ağırlıklı geçen birinci bölümünün ardından ikinci bölümde içinde bahar ifadesi yer alan güfteler ile harika bir bahar konseri gerçekleşti. “Baharda Bu Yıl Bir Melal Var, Bahar Gelmiş Neyleyim, Baharı Okşuyor Ellerin, Bir Bahar Akşamı Rastladım Size, Bahar Gelir Bülbül Öter, Bahar Oldu Düştün Dile” gibi daha birçok parçayı başarıyla söyleyen koro, seyircilerden de büyük bir alkış aldı.

Konserin sonunda tüm koro ekibini tebrik eden Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı saygıdeğer sanatçılara başarılı icraları için teşekkürlerini iletti ve kendilerine günün anısına çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.