'SENİ SEVİYORUM TÜRKİYE'

'SENİ SEVİYORUM TÜRKİYE'
Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında prömiyer yapan oyunu ‘Seni Seviyorum Türkiye’ kapalı gişe geçirdiği tiyatro sezonunu Datça Tiyatro Festivali ile kapatıyor
Bu yıl Türkiye’ye odaklanan Almanya ‘daki ‘Das Theater Festival’ ini takiben Ankara'da ‘İstanbul Oyunları Festivali'nde de sahne alan 'Seni Seviyorum Türkiye', Datça Tiyatro Festivali kapsamında 28 Haziran’da Datçalı sanatseverlerle buluşacak. Ceren Ercan’ın yazdığı, Yelda Baskın’ın yönettiği Seni Seviyorum Türkiye, bugün bu ülkeyi sevme çabası üzerine bir oyun. Oyunda karakterler; aksayan hayatın akışı içinde “buradayım ve ben de Türkiye’yim” demenin imkânı üzerine bir yolculuğa çıkıyorlar.

Oyunculara teşekkür etti

Oyunda; Alican Yücesoy, Defne Şener Günay, İrem Sultan Cengiz, Damla Karaelmas, Emre Koç rol alıyorlar. Oyunu koreografisi Melih Kıraç’a, dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer’e, kostümleri Selin Ölçen’e, müzikleri Okan Kaya’ya ait. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’da yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl binlerce katılımcıyı ağırlayan ve bu yıl da ‘Deniz Seviyesinde Tiyatro’ sloganıyla yola çıkan festivalde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bakırköy Belediye Tiyatroları oyunlarının kendi sahnelerimizin yanında gerek yurt dışında gerekse yurt içindeki festivallerde büyük ilgi görmesinden ötürü tüm tiyatro emekçilerimize teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.