Sertab Erener sahneyi terk etti

Sertab Erener sahneyi terk etti
Bu yıl 18.’si düzenlenen Çatalca Erguvan Festivali’nde sahne alan Sertab Erener önce sahneyi terk etti, 15-20 dakika sonra yeniden sahneye çıkarak Belediye Başkanı Cem Kara ile tartıştı.
 

24 - 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek 18. Çatalca Erguvan Festivali’nin ikinci günü (25 Ağustos 2017 Cuma) akşamı saat 22.15’de sahne alan Sertab Erener ikinci şarkısını seslendirdikten sonra festival alanında bulunan bütün gençleri sahnenin hemen önünde çağırdı.

Bu durumda festival alanında kimsenin güvenliğini sağlayamayız, diyen Çatalca Belediyesi yetkilileri ise sahnenin önünü kapayan gençleri bir adım yeriye almak istedi.

Sertab Erener tüm gençleri gerekirse sahneye de çıkaracağını kaydederek o zaman ben de sahneden iner giderim diyerek sahneyi terk etti. Bir süre Audi marka özel arabasında belediye yetkilileri ile tartıştı. Belediye Yetkilileri; ‘Biz yıllardır festival yapıyoruz. Hiç böyle sorun yaşamadık. Buraya gelen insanların güzenliği bizlere emanet. Bir kişinin burnu kanasa sorumlusu biziz. Sizden kimse hesap soramaz. Lütfen sahnenizi tamamlayın ve güvenlik konusunu bize bırakın’ diye dakikalarca Erener’e yalvardılar.

Daha sonra sahneye çıkarak alanda bulunanlardan kendilerine yarımcı olmalarını isteyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sahnedeyken yeniden sahneye çıkan Sertap Erener; ‘beni göremeyen herkes sahneye gelebilir’ diyerek Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya da ‘lütfen sahneyi terk edin’ diye çıkıştı.

Erener neden böyle yaptı

Bu hareket üzerine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tüm ekip arkadaşlarına ev sahiplikleri gereği ne gerekiyorsa yapın, Sertab hanın sahnesini tamamlasın derken, festival alanında bulunan bazı siyasiler ve iş adamları ise Erener’in bu tavrını yadırgadılar.

Eurovision yarışmasında birinci olmuş büyük bir sanatçıya yakışmayan hareketler bunlar diyerek üzüntülerini dile getiren yurttaşların çoğu konseri terk ederken; Sertab hanın festivalin sadece bir sanatçısı. yedi gün boyunca her akşam bir kaç sanatçı sahne alıyor. Festivalin tüm sorumluluğu belediyenin inisiyatifindedir, Sertab Erener kendisine özel bir konser verse belki o zaman haklı olabilir. Bu tavırlar ve davranışlara neden büründü anlayamadık…’ gibi sitemlerde de bulundular…

Konser daha sonra sahneyi dolduran gençler eşliğinde, çok fazla güzenlik tedbirleri alınamadan büyük bir risk altında devam etti...

ÖZEL HABER: GAZETEM İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.