Sezen Aksu Sahnelere Veda Ediyor

Sezen Aksu Sahnelere Veda Ediyor
Minik serçe, dün akşam Volkswagen Arena'daki sahnesinde söz verdiği konserleri yaptıktan sonra sahne hayatına veda edeceğini söyleyerek hayranlarını üzdü.

Sezen Aksu, dün akşam Volkswagen Arena'da verdiği 'Sezen'li Yıllar konseriyle sevenlerini büyüledi. Söz verdiği konserleri yaptıktan sonra sahne hayatına veda edeceğini söyleyen Minik Serçe, hayranlarını üzdü.

İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

40. yılını konser serisi ile süsleyen Sezen Aksu, dün akşam Volkswagen Arena'da verdiği 'Sezen'li Yıllar konseriyle sevenlerini büyüledi. İlk bölümü temmuz ayında düzenlenen konser serisinin son halkası da 15 Ocak tarihinde Volkswagen Arena'da gerçekleşti. Aksu konserde tüm dinleyicilerini dünden bugüne 40 yıllık bir yolculuğa çıkardı.

SAHNELERE VEDA EDİYOR

Kişisel hayatlarımıza dokunan aşk şarkılarının yanı sıra Aksu, ülkemizi ve dünyamızı yakından ilgilendiren toplumsal konulardaki şarkılarını seslendirdi. Söz verdiği konserleri yaptıktan sonra sahne hayatına veda edeceğini söyleyen Aksu, hayranlarını üzdü.



'Sezenli Yıllar ' konserinde Sezen Aksu, Volkswagen Arena'yı dolduran sevenleri karşısına her parçada ayrı bir hikayeyle çıktı. Her bir hikaye, gösteri, ışık ve sahne şovu izleyicileri bambaşka dönemlere götürdü. Unutulmaz konserin son bölümünde, Devrim Erbil'in İstanbul tablolarının yer aldığı bir video gösterimi de yapıldı. Aksu ayrıca ilk kez hayranlarının önceden kaydettiği videolara sahnesinde yer vererek, onları sahnesine konuk etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.