Sivas Gecesi'nde Orhan Ölmez

Sivas Gecesi'nde Orhan Ölmez
Beylikdüzü'nde Sivas Gecesi'ne Orhan Ölmez konuk oluyor.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen “Yöresel Geceler” etkinliklerinde sahne Sivaslılar’ın oldu. Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Derneği işbirliği ile düzenlenen Sivaslılar Gecesi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kanal 58’in de canlı yayın ile izleyicilere ulaştırdığı gecede, sanatçılar Gamze Özçelik ve Orhan Ölmez’in şarkıları ile eğlenen Sivaslılar, çektikleri halaylarla da coşku dolu bir gece yaşadı. Yöreye has Ayran Çorbası, Divriği Pilavı ve Katmer ikramı yapıldı.  

 

Programın ev sahipliğini yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,  “Çok zengin kültürümüz var. Geldiğimiz yeri, yaslandığımız değerleri, hiçbir zaman unutmayacağız. İstanbul’da yaşamak ayrıcalık, İstanbul’un da hakkını vereceğiz” dedi. Ramazan ayının 20 Temmuz Cuma günü başlayacağını hatırlatarak konuşmasına devam eden Başkan Uzun, “Sevgide, saygıda ve hoşgörüde cimri olmayalım. Ramazan’ın feyzinden ve bereketinden istifade edelim” dedi.

 

Programa; Milletvekilleri Osman Poyraz ve Mevlüt Aslanoğlu, Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Sancaktape Belediye Başkanı İsmail Erdem, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Sivaslılar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Halit Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.