Süleymanpaşa'nın kapıları Büyükçekmece'ye açıldı!

Süleymanpaşa'nın kapıları Büyükçekmece'ye açıldı!
Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Büyükçekmece Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Kapılar” adlı resim sergisinin açılışı Sarı Köşk’te gerçekleştirildi.

Tekirdağ ili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdür V. Naşit Oskay, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri eğitmenlerinden ressam Yavuz Deniz ve öğrencilerinin de katıldığı sergiye vatandaşların ilgisi yoğun oldu.


"Anadolu kültüründe önemli bir yeri var"


Serginin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün kültür ve sanata önem veren deneyimli bir belediye başkanı olduğunu, Büyükçekmece Belediyesi ile birlikte bir sergi açmış olmalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek; “Serginin teması olan kapılar bizim kültürümüzde çok önemlidir. Felsefi olarak da kapıların Anadolu kültüründe önemli bir yeri var. Bu nedenle böyle bir serginin ilçemizde açılmasından dolay mutluluk duyuyorum” diye konuştu.


"Başkan Akgün'e teşekkür"


Sergi hakkında bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri eğitmenlerinden ressam Yavuz Deniz, Büyükçekmece'nin sadece yurtiçi değil yurt dışında da kültür ve sanata verdiği değerle tanındığını belirterek; "Büyükçekmece'de kültür ve sanatın önünü açan, bu anlamda bizlere katkı sunan Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'e teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde bu anlamlı sergide bize kapılarını açan Süleymanpaşa Belediye Başkanı sayın Ekrem Eşkinat'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.