“Suyun Altında Bir Nefes” sergisi sanatseverleri büyüledi

“Suyun Altında Bir Nefes” sergisi sanatseverleri büyüledi
Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Suyun Altında Bir Nefes” fotoğraf sergisi sanatseverleri adeta büyüledi.

Sualtı Fotoğrafçısı Ferhan Coşkun, Karadeniz, Ege ve Marmara denizinde yaşayan birbirinden ilginç sualtı canlılarını fotoğraflayarak dikkatleri üzerine çeken bir sergi ortaya çıkarttı.

Birbirinden ilginç 26 deniz canlısını fotoğraflarıyla anlatan Ferhan Coşkun, 2 yıllık emeğinin karşılığını sergiye yoğun ilgi gösteren Büyükçekmeceliler tarafından aldı.

“Denizlerdeki canlıları incelemek isteyen herkesi sergiye davet ediyorum”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergiye katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Çok güzel ve başarılı bir sergi olmuş. Sergiyi keyif alarak gezdim. Denizlerdeki canlıları incelemek isteyen, merak eden herkesi bu sergiye davet ediyorum. Bu tür aktiviteler sayesinde ilçemiz kültür ve sanat şehri olarak biliniyor. Bu güzel sergiyi bizlerle paylaştığı için Ferhan beye çok teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık” dedi.

Türkiye’deki denizlerde yaşayan canlı yaşamına dikkat çekmek ve canlıların korunmasını sağlamak amacıyla sergiyi gerçekleştirdiğini belirten Ferhan Coşkun, sergiye ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.