Tahir Yaman'dan Fotoğraf Sergisi

Tahir Yaman'dan Fotoğraf Sergisi
Emekli gazeteci Tahir Yaman’ın çektiği bir birinden özel fotoğraflar, Anneler Günü vesilesiyle Olivium Outlet Center'da 'Ünlülerin Anne ve Çocukları” adlı bir fotoğraf sergisi ile ziyaretçilerle buluştu.
Sinema Sanatçısı Deniz Akabulut, Sunucu ve Manken Aslı Kökçe,  Şair ve Yazar Barış Suluhan, Gazeteci Nejdet Oktay Apaydın, Yapımcı Serkan Deniz, Gazeteci Orhan Karvar, Ceren Gündoğdu, Menejer Sevda Pazarlıoğlu ve Olivium Outlet Center’a gelen çok sayıda ziyaretçinin katıldığı Sergi Açılışı büyük ilgi gördü.

Henüz iki yaşındayken annesini kaybeden ve babası tarafından evlatlık verildiği ailede büyüyen Yaman, sergisini annelere ithaf etti. Sergide, Yaman'ın objektifine çocuklarıyla birlikte poz veren ünlülerin fotoğrafları yer alıyor. Mesleğe başladığı ilk dönemlerden bu yana, sinema ve müzik dünyasının ünlü isimlerini çocuklarıyla birlikte görüntüleyen Yaman'ın sergisinde  İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna ve oğlulları İdo, Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep, Aydan Şener ve kızı Ecem, Şebnem Kısaparmak ve oğlu Ozan, Zerrin Arbaş ve kızı Derya, Aslı Kökçe ve oğlu Mert, gibi ünlü isimlerin fotoğrafları yer alıyor. Sergi 17 Mayıs 2013 tarihine kadar gezilebilir.

01 Nisan 2000 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açan Olivium Outlet Alışveriş merkezi İstanbul’un ilk ve tek Outlet olma özelliğini uzunca bir süre koruyup açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine, modaya, markaya, kaliteye uygun fiyata ulaşmanın imkânlarını sunuyor.
13 yıldır gerçek Outlet olma ilkesinden ayrılmadan sadece Zeytinburnu’na değil bütün İstanbul’a her kesimden tüketiciye hitap eden Olivium Outlet, yenilenen yüzü ile ziyaretçisine daha modern, sade, ferah ve aydınlık bir ortamda alışveriş yapmayı vaat ediyor. 
132 mağazanın, yüzlerce yerli ve yabancı markanın bulunduğu Olivium Outlet, haftanın yedi günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında ziyaretçisine temiz güvenli ve ferah bir ortamda ekonomik alışveriş yapma imkanı vermekle birlikte, 7’den 77’ye herkesin kültürel ve sosyal anlamda keyifli vakit geçirmesini, sağlamakta, merkez içinin yanı sıra çevresinde de yaşam kültürü yaratmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.