Tarık Akan Bakırköy'de anıldı

Tarık Akan Bakırköy'de anıldı
Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde, ''Sinemamızda Bakırköylüler ve Tarık Akan'' programı düzenlendi.
Bakırköy Belediyesi , Bakırköylü Sanatçılar Derneği(BASAD) ve Bakırköy Kent Konseyi'nin işbirliğiyle,Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde, ''Sinemamızda Bakırköylüler ve Tarık Akan'' programı düzenlendi.


Bakırköy'de başlayan Türk Sineması'nın 102. yılı ve Tarık Akan anısına düzenlenen Gülsen Tuncer'in sunduğu geceye; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Tarık Akan'ın çocukları; Barış Zeki Üregül, Yaşar Özgür Üregül ve Özlem Üregül Göksel Arsoy, Üstün Asutay, Cihat Tamer, Erdoğan Sıcak, Ali Uyandıran, Jeyan Tözüm, Ferdi, Atuner, Arif Şentürk, Morris Gabbay, Vadullah Taş’ın yanı sıra çok sayıda Bakırköylü katıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de doğan Türk sinemasının 102. Yılı anısına Tarık Akan’ın çocukları ve Türk sinemasının unutulmaz Bakırköylü isimlerine plaket sundu.


Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada şunları ifade etti: '' Kültür ve Sanat hayatının başkenti olan Bakırköy'de başta sinemanın büyükleri olmak üzere Bakırköylü hemşehrilerim ve çalışma arkadaşlarımla, sinemanın 102. yılını hep birlikte kutlamaktan büyük bir mutluluk duydum. Bu akşam ayrıca, devrimci, emekçi, aydınlanma devrimlerinin yılmaz savunucusu, yazar - çizer, eğitimci, sinemacı, büyük Atatürkçü Tarık Akan'ı ailesi, dostları, sevenleriyle saygı ve özlemle andık. Sinemanın ve tiyatronun emekçileri, BASAD'a ve Kent Konseyi'ne böyle güzel bir akşamı bize sundukları için, kendilerine teşekkür ediyorum ve en güzel dileklerimi sunuyorum.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.