Tüyap Kitap Fuarı 34. Kez Kapılarını Açtı

Tüyap Kitap Fuarı 34. Kez Kapılarını Açtı
Kitap severlerin heyecanla beklediği 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TÜYAP, Beylikdüzü Fuar Merkezinde bugün saat 12’de kapılarını açtı, Avrupa’da ziyaretçi sayısıyla ilk sırada yer alan fuar 15 Kasım’a kadar açık olacak.


Kitap severlerin heyecanla beklediği 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TÜYAP, Beylikdüzü Fuar Merkezinde bugün saat 12'de kapılarını açtı, Avrupa'da ziyaretçi sayısıyla ilk sırada yer alan fuar 15 Kasım'a kadar açık olacak.

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle bu yıl 34.'sü düzenlenen TÜYAP kitap fuarı bugün açıldı, ziyaretçiler fuara yoğun ilgi gösterdi. TÜYAP'ta yerli ve yabancı 750 yayınevi, kitapsever ile sektör temsilcisinin bir araya gelecek. Bu yılki teması "Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak" olarak belirlenen İstanbul Kitap Fuarı'nın Onur Konuğu ise Romanya bugünden başlayan ve 10 Kasım'a kadar açık olacak Uluslararası Salon'da yer alacak. Fuarda, Onur Konuğu etkinlikleri kapsamında söyleşi, panel, şiir dinletisi, müzik dinletisi, yayıncılarla profesyonel buluşmalar ve çocuk etkinlikleri yapılacak. Nobel edebiyat ödülü adayı Mircea Carterescu ve Matei Visniec gibi yazarlar da fuarda yer alacak.

Fuarın açılışına gelen Hüseyin Demirci, "Üniversite öğrencisiyim ve ucuz ve çeşitli kitaplar ve soru kitapları bulmak için geldim ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Fuar ilerleyen günlerde heyecanlı olacak" dedi. Stand görevlisi Alper Eskiyurtlu ise, "Fuar açılalı birkaç saat oldu, satışlar henüz az, ilerleyen günlerde daha çok artacak. Fuara geçen sene olduğu gibi yoğun katılım bekliyoruz" diye konuştu. İlkokul öğrencisi Efe Burak Köksal da, "Teyzemle fuara geldim, test kitapları, konu anlatımlı kitap ve futbol kitapları arıyorum Aradığım kitapların birazını buldum. Güzel fuar, eğlenceli ve sıcak bir ortam" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.