“Uçuşan parmaklar” Aşık Veysel’de sahne aldı

“Uçuşan parmaklar” Aşık Veysel’de sahne aldı
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür-sanat kurslarında piyano kursu alan küçükler, “Uçuşan Parmaklar” adlı yıl sonu etkinliğini Aşık Veysel Sahnesi’nde dinleyiciyle buluşturdu.
Beylikdüzü Belediyesi’nin bir yıl boyunca devam eden kültür-sanat kurslarında uzman müzisyenlerden piyano dersi alan küçük yetenekler, “Uçuşan Parmaklar” adlı yıl sonu etkinliğiyle başarılı performanslarını Aşık Veysel Sahnesi’nde dinleyiciyle buluşturdu.

Geleceğin müzisyenleri Beylikdüzü’nde yetişiyor. Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kültür-sanat kurslarında alanında uzman eğitmenlerden, piyano dersleri alan kursiyer çocuklar herkese keyifli bir gece yaşattı. Aşık Veysel Sahnesi’nde “Uçuşan Parmaklar” adlı yıl sonu dinletisiyle piyano eşliğinde ünlü sanatçıların eserlerini ailelerine ve diğer konuklara çalan minikler, yetenekleriyle herkesten büyük alkış aldı.



Bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde aldıkları eğitimi, sahnede ortaya koyan kursiyerler, piyano hakimiyetleri ve başarılı performansları ile izleyenlerden tam not aldı. “Uçuşan Parmaklar” adlı dinletiye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül, öğrenci velileri ve müzikseverler katıldı. Yetenekli parmakları piyanonun eşsiz tınılarıyla buluşturan Eğitmen Piyanist Mariam Yoro’ya çiçek takdim edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.