Usta sanatçı Müjdat Gezen ayakta alkışlandı

Usta sanatçı Müjdat Gezen ayakta alkışlandı
Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı, yüzlerce tiyatro oyununun sahne aldığı Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyuncularının hazırladığı müzikal tadındaki tiyatro oyununu izleyen Büyükçekmeceli sanatseverler, tiyatrocuları ve Müjdat Gezen’i oyun bitiminde dakikalarca ayakta alkışladı. Hababam Sınıfı romanındaki karakterleri canlandıran tiyatrocular sergiledikleri muazzam performansla ölümsüz eseri seyirciye en iyi şekilde anlattı.

“Çok keyif alarak izlediğim bir oyundu”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen usta sanatçı Gezen’e çiçek takdim eden Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, “Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyuncularına çok teşekkür ediyorum. Değerli yazarımız Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eserlerinden biri olan Hababam Sınıfı’nı o kadar güzel canlandırdılar ki oyunu izlerken kendimi o sınıfta okuyan bir öğrenci gibi hissettim. Çok keyif alarak izlediğim bir oyundu. Her biri birbirinden yetenekli olan tiyatro oyuncularına ve onları yetiştiren usta tiyatrocu Müjdat Gezen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Usta tiyatro oyuncusu Müjdat Gezen, kültürel ve sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi’ne ve sağladığı imkanlardan ötürü Başkan Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.