Ustalara Saygı Gecesi’nin konuğu Fatih Erkoç oldu

Ustalara Saygı Gecesi’nin konuğu Fatih Erkoç oldu
Büyükçekmece Belediyesi’nin gelenekselleşen etkinlikleri arasında yer alan “Ustalara Saygı Gecesi” bu yıl usta sanatçı Fatih Erkoç’u ağırladı.

9’uncusu düzenlenen Ustalara Saygı Gecesi programında sanatçı Fatih Erkoç’un şarkıları Büyükçekmece Belediyesi’nin çocuk korosu olan “Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri” tarafından seslendirildi.

 

Sanatçı Suat Suna’nın orkestra şefliği, sanatçı Çiğdem Güven’in ise koro şefliği yaptığı gecede Türk pop müziğinin ünlü ismi Fatih Erkoç’un şarkıları vatandaşlara unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.

 

“Bizi onlar kurtaracak”

 

Geleceğimizin istikbali çocuklardır diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Fatih Erkoç, Suat Suna, Çiğdem hocaya ve emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana hiçbir genç hangi binayı yapacaksınız nereyi yapacaksınız diye sormuyor hepsi festival toplantılarını yapıyor musunuz, kaç ülke geliyor, kaç sanatçı geliyor diye soruyor. Kültür ve sanat alanında hep beraber çalışıyoruz. Fatih Erkoç hocamız Türk pop müziğinin en iyilerinden. Çeşitli lisanlarda okumuş olduğu bu güzel eserlerle hepimizin gönlünde taht kuran hocam, aynı zamanda Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin o güzel sesiyle vazgeçilmez sanatçılarından. Sahneye çıkan bu çocuklar kendi akranlarından 10 metre ileride. Kendilerine güveni olan çocuklar çok başarılı oluyor ama sahneye çıkan çocuklar daha fazla başarılı oluyor. Bizi onlar kurtaracaklar” dedi.

 

“Bu güzelliklerin devam edeceğine inancım sonsuz”

 

En büyük alkışı çocukların hak ettiğini söyleyen sanatçı Erkoç, “Neredeyse Başkan Hasan Akgün’le kanka olduk ve bundan çok mutluyum. Bu güzelliklerin devam etmesini diliyorum ve devam edeceğine inancım sonsuz. Bu organizasyonların sevgili başkanımız ve ekibi sayesinde dünya çapında daha da büyüyeceğine eminim” dedi.

Konser bitiminde Ustalara Saygı Gecesi anısına dev bir pasta kesilerek kutlama yapıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.