“Yalnız Zamanlar” Büyükçekmece’de sergilendi

“Yalnız Zamanlar” Büyükçekmece’de sergilendi
Büyükçekmece Belediyesi, “Anne - Oğul Yalnız Zamanlar Dijital Fotoğraf ve Yağlıboya” resim sergisine ev sahipliği yaptı.
Zorlu geçen bir hayat mücadelesi sonrasında kendilerini sanata adayan anne Feyzan Cantaş Tekay ve oğlu Ali Tekay’ın ortaya çıkartmış olduğu dijital fotoğraf ve yağlıboya resim sergisi sanatsever Büyükçekmecelileri büyüledi.

İç dünyalarını ve hayal güçlerini ortaya çıkartarak muhteşem çalışmalar ortaya çıkartan anne ve oğlu, geçmişte yaşadıkları zorlukları sanat sayesinde yendiklerini belirtti.
“Bazen kötülüklere de şükrederiz”

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen serginin açılışını gerçekleştiren Ahmet Şahin, anne kavramının hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek şunları söyledi:

 “Anne - oğul, anne - kız ilişkisi tartışılmaz. Annelerimizin iyi ruh halleri de kötü ruh halleri de her zaman için bizlere ilham kaynağı olmuştur. Sizin zor şartlardan geçmiş olmanız bugün bu ülkeye iki sanatçı kazandırdı. Bazen şerden hayır çıkar ve kötülüklere de şükrederiz. Bizi daha iyi yerlere getirirler. Bu da bunun güzel bir örneği. Biz olaya sanatsal açıdan bakıyoruz. Çok değerli işler çıkartmışsınız. Bundan sonraki sanatsal çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Yoğun programı nedeniyle sergi açılışına yetişemeyen ancak her zaman sanata ve sanatçıya büyük önem veren Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün'ün size sevgi ve selamlarını iletiyorum."

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde İbrahim Çallı Sanat Galerisi'nde açılan  “Anne - Oğul Yalnız Zamanlar Dijital Fotoğraf ve Yağlıboya” sergisi 2 Temmuz akşamına kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.