Yatağa Bağımlı Efnan Cengiz Okuma Birincisi Oldu

Yatağa Bağımlı Efnan Cengiz Okuma Birincisi Oldu
51. Kütüphane Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen okuma yarışmasında yalnızca ellerini hareket ettirebilen, yatağa bağımlı Efnan Cengiz birinci oldu.

Küçükçekmece Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı 51. Kütüphane Haftası’nı Halk Kütüphanesi içerisinde kurulan Çocuk Kitapları Bölümü açılışı ile kutladı.

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi Halk Kütüphanesi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen programa, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Besim Müftüoğlu ve Dr. Sibel Güllüçayır, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz başta olmak üzere, Küçükçekmece Halk Kütüphanesi Sorumlusu, aynı zamanda Kültür ve Turizm Şube Müdürü Figen Balaban ile pek çok Küçükçekmeceli vatandaş katıldı.

“OKUMA ALIŞKANLIĞI KÜÇÜK YAŞTA KAZANDIRILMALI”

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, “Okuma alışkanlığı çok küçük yaşta çocuklara kazandırılmalı. Bu nedenle böylesi güzel bir proje içerisinde bulunmaktan dolayı çok mutluyuz.”diye konuştu. Programda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da kitap okumanın önemine değinerek, "Okuma alışkanlığı kazanmak için kitaplarla dost, arkadaş olmak gerekir. Okuyarak topluma yararlı bireyler olabiliriz" dedi.

 “KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ OLARAK DESTEK OLACAĞIZ”

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır ise herkesin kütüphane haftasını kutlayarak, gençlere çok kitap okumalarını tavsiye etti. Ayrıca Güllüçayır, “Okumak bir toplumu kurtaracak en önemli şeylerden bir tanesidir. Bu nedenle çocuklarımızı, gençlerimizi okumaya teşvik etmeliyiz. Biz Küçükçekmece Belediyesi olarak okuyan herkese her zaman destek vereceğiz” dedi.

OKUMA BİRİNCİSİ YATAĞA BAĞIMLI EFNAN CENGİZ OLDU

Programda ayrıca, yıl içersinde en çok kitap okuyan çocuklara protokol üyeleri tarafından kitap seti hediye edildi. Okuma yarışmasında yalnızca ellerini hareket ettirebilen, yatağa bağımlı Efnan Cengiz’in birinci olması ise herkesi duygulandırdı. Efnan Cengiz’e hediyesini Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu verdi. Okuma yarışında ikinci Elif Dinsel, üçüncü Sıla Ateş, dördüncü ise Nevin Çaksın oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.