YAZ SANAT AKADEMİSİ KAPILARINI ARALIYOR

YAZ SANAT AKADEMİSİ KAPILARINI ARALIYOR
Geleneksel sanatlar bilincini günümüzde Geleneksel Sanatlar Akademisi ile yaşatmaya devam eden Küçükçekmece Belediyesi, kendi alanında uzmanlaşmış eğitmenleri geleneğe gönül vermiş öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Geleneksel Sanatlar Akademisi, bünyesinde gençler için ücretsiz Yaz Sanat Akademisi’nin kapılarını aralıyor. 12-20 yaş arası lise ve ortaokul düzeyi gençlere yönelik açılan Yaz Sanat Akademisi’ne kayıtlar başladı. Geleneksel Sanatlar Akademisi’nde eğitim veren üstat ve eğitmenler tarafından verilecek eğitimler 2 ay sürecek.

 

“KENDİ GELENEĞİMİZİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Geleneksel sanatlara gönül veren öğrencileri akademiye davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Geleneksel sanatlar, yüzyıllar boyunca usta-çırak ilişkisi ile bizlere kadar ulaştı. Geleneğe göre ustalar tüm bildiklerini çıraklarına aktardılar, çıraklar ise kendi zamanlarının ruhunu yakalayarak sanat eserlerine yenilik kattılar.  Bizler, kendi kültürümüzü unutturmamak için bu alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz ve geleneğe gönül veren tüm öğrencilerimizi akademiye bekliyoruz” diye konuştu.

 

BAŞVURULAR GSA’DAN YAPILACAK

 

Minyatür, Ebru, Kat’ı, Kaligrafi, Bitkisel Bitki Resmi, Güzel Sanatlara Hazırlık branşlarında verilecek dersler, 3 Temmuz’da başlayacak ve hafta içi her gün 10.00 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz Sanat Akademisi’ne kayıt yaptırmak isteyenler, Geleneksel Sanatlar Akademisi’nden başvurularını gerçekleştirebilirler.  44 44 360/8850 numaralı telefondan akademi ile ilgili ayrıntılı bilgi edinilebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.